Inget bygglov

Varför sänder man handbolls em på bygglovs sändningstid??!
Det får bli att lägga sig i sängen och bläddra lite i en alldeles ny tidning.
Ger säkert lika mycket tips som bygglov skulle gjort, om inte mer...
men den här handbollen...hmmm vad ger den? :)

Min semester tog slut igår, så nu är det ett helt år till nästa semester,
det låter alldeles för länge!
Men det var skönt att komma tillbaka igen, mycket telefonsamtal
och mängder av mejl att ta tag i bara,
men som sagt skönt att vara tillbaka till den "vanliga vardagen". :)


snart kommer Love hit och busar

Igår blev det en tripp till Gekås med mamma. Det märktes rejält att dom har lågkunjuktur just för tillfället. Halva parkeringen var knappt full, 10 av ca 50 kassor öppna, ingen kassakö och framförallt ingen TRÄNGSEL!!! Det var helt underbart att gå i lugn och ro och titta på allt. Det blev massa nödvändiga köp som fryspåsar och schampoo men hittade även några fynd som jag varit ute efter och här fanns det till ett riktigt billigt pris, som vanligt!

Snart kommer mitt underbara gudbarn hit och ska busa med mig, så får hoppa in i duschen och göra mig iordning till ikväll då vi ska på examenskalas. Blir ingen lugn och ro till att göra det senare. Kanske skulle fixa iordningen en pannkaksmet också, det måste väl småbarn tycka om?!

Lite bilder på några av mina fynd från gårdagen.





Bilder från jul och nyår 2009

Eftersom det skulle bli vår först jul i vårt eget hem så tänkte vi att varför inte ha det hemma hos oss? Ja visst vilken dum idé haha nej skämt och sido. Julen var lyckad vi åkte först hem till A´s föräldrar och doppa i grytan sen hem igen och fort fixa iordning det sista innan gästerna kom. Det är mycket att tänka på när man själv är värdinna inte många minuter att sitta still på sin stol, men det va väl min tur att springa runt och servera som alltid blivit serverad tidigare år. Nyår firades med släkten hemma hos mina föräldrar med tre-rätters meny beståenda av någon ny variant av laxcoctail som förrätt. Kycklingfilé, potatisgratäng och sallad till varmrätt och Angi´s special cheescake med blåbär och hallon till efterrätt. Det blev ett mysigt avslut på år 2009.









Godmorgon

Har kört A till jobbet för en stund sen så tänkte slänga in en maskin tvätt och dammsuga lägenheten. Det blir mycket såna syslor när man har eget, när man bodde hemma fanns det alltid någon annan (min kära mamma) som gjorde det åt en men nu får man allt ta och göra det själv. Men jag tycker faktist att det är roligt (oftast iallafall) men man vill ju ha det fint omkring sig! :)

Idag blir det en heldag med mamma. Ska försöka hitta en examenspresent och byta lite julklappar som vi fick dubbelt av.

Igår blev det en runda på stan, va tvungen att gå till telia och fråga varför vårt internet helt plötsligt lagt av!? Tekniken är den bästa när den väl FUNKAR!! :) Fick ett nytt usb-minne så nu funkar det galant igen. Sen blev det fika med Nettan och även lite vårshopping. Äntligen har vårkläderna kommit in i butikerna!!! Lite tidigt kanske men det är ett tecken på att våren snart är här.

Kan man dammsuga klockan 8 på morgonen? Hmm risken kan vara stor att väcka lungt sovande grannar!

Hej hej mitt vinterland

Det har varit en jätte fin och kall dag idag igen, Tog en promenad längst med havet, alla vikar har frysit till is och snön ligger jätte fint på stranden. Här är några av bilderna.











Visst är det fint med snö men nu får det gärna bli vår!! Någon mer än jag som tycker det?

Hej och välkommen till min nya blogg!

Har länge funderat på att arkivera mina idéer och bilder någonstans, så jag tänkte ge bloggandet en chans.

Just nu är det så mycket man vill och drömmer om, det är bara tiden som saknas. Så än så länge får de förbli drömmar...Jul och nyår är över så vi får se vad detta året har att erbjuda.

Flyttade i september ut till västkustens vackraste ö, en bit ifrån centrum med min snickare A
och livet är bara helt underbart.


Solen skiner just nu på vårt kalla vinterland så ska passa på att gå ut och försöka få lite vackra bilder.

ha de bra så länge

/ Angelica

RSS 2.0