Vin ställ

När vi satte in en diskmaskin i ett av våra kökskåp blev det ett "hål" som inte haft någon bra funktion, det har bara sett fruktansvärt fult ut. Vi har inte vetat vad vi ska göra med detta lilla utrymme men i helgen fick jag ideén att vi kunde göra ett enklare vinställ, så A gick ut i garaget och snickrade ihop och målade och efter någon timma var han klar. När vinstället väl var på plats med lite spritflaskor (hade inga vinflaskor hemma, får inhandlas till helgen) i blev det verkligen kanon bra.
Nu är det inte längre något fult hål utan mer en helhet med resten av köket.




Vad tycker ni?


Blogg tips



Gillar du inredning av den gamla och vita stilen eller vill ha lite inspiration till ditt hem 
eller kanske bara en mysig blogg att läsa. Då tycker jag att du skall kika in på denna tjejens blogg. Hon skriver om sitt otroligt fina hem, sina loppis fynd och ger bra inredningstips. Klicka dig in på länken nedan.
Det är värt ett besök!

www.emmelisvitahem.webblogg.se


Kramar Angelica 


Seriesegrare

Så här såg det ut när vi tog hem seriesegern i div 2 halland.
 Om två veckor är det kval upp till div 1 som gäller.
Så nu blir det sten hård träning inför detta.







En låda med mys

För ett par veckor sedan hjälpte min käraste mig med att göra en "låda" som förvaring till alla våra filtar. Jag hade en bild i huvudet hur den skulle se ut men det var däremot lite svårare att förklara. Efter många olika beskrivningar snickrade A ihop en precis som jag ville ha den. Så nu är filtarna nära till hands när det blir lite kallare på kvällarna plus att det är synd att fina filtar ska ligga och skräpa i gaderoben.

Att något så enkelt kan bli så bra. :)

 

RSS 2.0